Over ons

Over ons

Values Crowdfunding maakt deel uit van het Values Media Netwerk. Het netwerk dat uit een TV-zender, een online magazine, een radiostation, een streaming- en dit crowdfundingportaal bestaat. Values Media brengt verhalen over cultuur, toerisme, erfgoed, zingeving, spiritualiteit, welzijn en zorg crossmediaal tot leven.

Onze missie

Eén miljoen Vlamingen zetten zich belangeloos in als vrijwilliger voor de gemeenschap. Dat zijn één miljoen mensen actief bezig met zingeving, cultuur, sport, erfgoed, ecologie en zorg. Maar ook één miljoen mensen, elk met een waardevol verhaal. Die warme, positieve en inspirerende verhalen Values TV een gezicht en stem geven om in de maatschappij bij te dragen tot een klimaat van vertrouwen, solidariteit en samenleven met respect voor elkaar.

In januari 2018 start ValuesTV als de plaats waar deze verhalen tijd en ruimte krijgen om gehoord, gezien en gelezen te worden, als 'food for thougt' zodat het publiek zich nadien een weloverwogen, persoonlijk mening kan vormen of gewoon om te genieten.  Wij willen meer duiding en verdieping brengen rond verschillende maatschappelijke thema's, zoals cultuur, zingeving, erfgoed, toerisme, muziek en ecologie

 

 

  •  

Meer weten over Values Media?

MapDisplay Portlet

Volg ons elders

Volg ons elders

Blijf op de hoogte of deel meer informatie via sociale media.