Hoe werkt het

Hoe werkt het?

Values Crowdfunding, hèt crowdfundingplatform voor Belgische non-profit

Values Crowdfunding, hèt crowdfundingplatform voor non-profit in België Ga op zoek naar geld voor jouw project Values Crowdfunding, het eerste omnisourcing portaal in België mèt een eigen medianetwerk!

Vier redenen om je campagne op Values Crowfunding te lanceren

Crowdfunding

Ga op zoek naar geld, voor jouw project!

Eigen zichtrekening

Ontvang de donaties op jouw eigen zichtrekening

Coaching & Begeleiding

Onze crowdfunding coaches zorgen voor een professioneel opgebouwde campagne als basis voor je succes.

TV & radiopromotie

Je campagne wordt actief gepromoot via alle kanalen van Values Media

In vier stappen naar een succesvolle campagne

Crowdfunding Plan

Begin niet zonder strategie. Waarvoor heb je geld nodig? Hoeveel? Wat geef je je donateurs? Hoe pak je de promotie aan? Heb je hierbij hulp nodig? Onze specialisten helpen je graag bij de opmaak van je plan.

Pitch je campagne

Registreer je campagne op de website. Registreer je campagne op de website. Na validatie door een coach, kondigen we je campagne aan op het portaal. Je kunt vanaf hier je campagne verder klaarstomen voor lancering.

Promotiemateriaal

Wervende teksten en een leuke video maken je project eens zo sterk èn je oproep extra overtuigend. Het creatief team van Values Production helpt je graag bij het maken van een pitchvideo en met het vinden van de juiste woorden.

Lancering

Vanaf de campagnelancering schiet jouw strategie in werking. Geen strategie? Ga terug naar stap 1. Geen succes zonder strategie!

Ondersteuning Values Crowdfunding

Drie succesformules

Doe het zelf

Ga zelf aan de slag met je voorbereiding, lanceer je campagne na je validatiepitch en volg ze zelf op. Values Crowdfunding is jouw technische partner.

Quick Scan

Je hebt je voorbereiding klaar en wil graag een second opinion van onze coaches. Onze coach gaat een halve dag met je aan de slag en nadien kun je je project pitchen op het portaal.

Strategie

Je wil er aan beginnen maar weet niet hoe? Wij helpen je bij de ontwikkeling van je strategie en de verdere aanpak. Nadien maak je zelf teksten en beelden, kondigt het project aan op het portaal en zorgt voor de communicatie nadien.

MailListRegister Portlet

Blijf op de hoogte

Bezorg ons uw emailadres en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van valuesmedia.